Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Ιστορια μας

Η A.D.SECURITY, ιδρύθηκε το 2003. Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που παρέχει υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας τόσο με ανθρώπινο δυναμικό όσο και με τεχνικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας.

Έπειτα από πολυετή εμπειρία στο χώρο των υπηρεσιών & συστημάτων ασφαλείας κατόρθωσε να αναρριχηθεί ψηλά σε έναν κλάδο που καταγράφει επίσημα περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις και βρίσκεται στην πρώτη 20άδα των μεγαλύτερων εταιρειών ασφαλείας στην Ελλάδα.

Κατέχει ηγετική θέση στη Στερεά Ελλάδα και καλύπτει με τις υπηρεσίες της όλη την ελληνική επικράτεια.

Είναι πιστοποιημένη από την EQAHELLAS (ENISO 9001: 2008) , διαθέτει πιστοποίηση με ΚΩΔΙΚΟ ISPS και διαθέτει ειδική άδεια ραδιοσυχνοτήτων από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων . Κατέχει , σύμφωνα με το νόμο, άδεια λειτουργίας Ιδιωτικής Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας. Παρέχει ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης, σε όλες τις εγκαταστάσεις που αναλαμβάνει να εξασφαλίσει.

ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ:

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ:

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.