ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CCTV

DAHUA

Το σύστημα καμερών CCTV της DAHUA, είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα εικόνας και την αξιοπιστία τους στον τομέα της ασφάλειας. Η Dahua Technology έχει διεθνείς διακρίσεις καινοτομίας και είναι μια κορυφαία εταιρεία με παγκόσμια παρουσία και αφοσίωση στην ποιότητα.

Είναι Leader στην αγορά ενοποιημένων συστημάτων ασφαλείας παγκοσμίως, με αντοχή στον χρόνο. Γι΄ αυτό έχει κερδίσει τη φήμη της ως κορυφαίος κατασκευαστής στην αγορά. Παρέχει ευρύ φάσμα προϊόντων και ένα σύνολο λύσεων για όλες τις απαιτήσεις.

Σας το προτείνουμε για: την κάλυψη μεγάλης γκάμας οικιακών & επαγγελματικών αναγκών.

Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων καμερών Dahua:

Οι κάμερες Dahua προσφέρουν υψηλή ευκρίνεια εικόνας, που επιτρέπει καθαρές και λεπτομερείς εικόνες για αποτελεσματική εποπτεία του χώρου.

Οι περισσότερες κάμερες Dahua είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία νυχτερινής όρασης, που επιτρέπει την καταγραφή εικόνων ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ορισμένα μοντέλα προσφέρουν ευρυγώνιους φακούς για εκτεταμένη παρακολούθηση και ζωντανή παρακολούθηση.

Η Dahua παρέχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών με εκπαιδευμένο προσωπικό και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Οι κάμερες της Dahua σχεδιάζονται με έμφαση στην εύκολη χρήση, καθιστώντας τις κατάλληλες για ευρεία χρήση από επαγγελματίες ασφαλείας ή ιδιώτες.

Οι πιο πρόσφατες κάμερες Dahua συχνά διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες όπως την ανίχνευση ατόμων και οχημάτων, την καταμέτρηση ατόμων και άλλες έξυπνες λειτουργίες.

Η Dahua Technology συνεχίζει να αναπτύσσεται και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ασφάλειας.

Αίτηση προσφοράς

Επιλογή ωρών:

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.