AJAX

Το σύστημα συναγερμού AJAX αποτελεί ένα εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας που συνδυάζει την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης! Αποτελεί μία εκλεπτυσμένη σύνθεση μεταξύ της αξιοπιστίας και της ευφυΐας. Το σύστημα συναγερμού AJAX, προσφέρει μια ευρεία επιλογή έξυπνων λύσεων για την ασφάλεια σας. Έχει, την ικανότητά να προσφέρει όχι μόνο προστασία αλλά και άνεση, ευκολία και προσαρμοστικότητα. Ανοίγει τον δρόμο για ένα εξελιγμένο κεφάλαιο στην ασφάλεια του χώρου σας, προσδίδοντας νέο νόημα στη φράση “έξυπνο σπίτι, έξυπνη ζωή”.

Όπως, όλοι οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν ευκολία στην εγκατάσταση τους, αφού δεν απαιτούν τρύπημα τοίχων για τη διέλευση καλωδίων. Μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, αλλά και σε περίπτωση μετακόμισης.  Λειτουργούν με μπαταρίες, επομένως, παραμένουν λειτουργικοί ακόμη και αν διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Διατίθενται με smart εφαρμογές που επιτρέπουν να ελέγχετε το σύστημα από απόσταση, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να παρακολουθείτε την κατάσταση της ασφάλειάς τους. Το σύστημα συναγερμού AJAX, ωστόσο υπερισχύει για την αισθητική και το design του. Αλλά και για τις έξυπνες επιλογές που μας παρέχει επιπλέον από την λειτουργία του ως σύστημα ασφαλείας.  Ενσωματώνοντας, την προηγμένη τεχνολογία στην καθημερινή ασφάλεια του χώρου σας.

Σας το προτείνουμε για: ενοικιαζόμενους χώρους, μικρά καταστήματα & διαμερίσματα.

Τα πλεονεκτήματα του, ασύρματου συστήματος AJAX:

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε περισσότερους αισθητήρες και συσκευές στον ασύρματο συναγερμό όπως κάμερες, αισθητήρες καπνού και αισθητήρες πόρτας/παραθύρου όπως απαιτούνται.

  • Πρίζες: οι ¨έξυπνες¨ πρίζες επιτρέπουν τον έλεγχο της συσκευής που είναι συνδεδεμένη σε αυτές από απόσταση καθώς επίσης και από τον διακόπτη αφής που υπάρχει ενσωματωμένος.

Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να ανοίγετε και να κλείνετε ηλεκτρικές συσκευές όπως φορτιστές, βραστήρες, καφετιέρες και άλλα ηλεκτρικά είδη.

Τέλος, μέσω των έξυπνων ενσωματωμένων μετρητών που διαθέτουν σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κατανάλωση ρεύματος σε πραγματικό χρόνο αλλά και τη συνολική κατανάλωση από την στιγμή εγκατάστασής της.

Διατίθενται σε χωνευτές αλλά και εξωτερικές εκδόσεις ενώ υπάρχει και η επιλογή Ευρωπαϊκού και Αγγλικού φις.

  • Διακόπτες: Οι έξυπνοι διακόπτες σας επιτρέπουν να ελέγχετε τον φωτισμό από οπουδήποτε, μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet. Ακόμη, μπορείτε να προγραμματίσετε τους έξυπνους διακόπτες να ενεργοποιούνται ή να απενεργοποιούνται αυτόματα σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Αυτό βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας και δημιουργεί την αίσθηση ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι ακόμα και όταν δεν είναι.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και εκδόσεις μονού ή διπλού διακόπτη καθώς και aller retour, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης σε διάταξη (έως 3 διακόπτες) μέσω ειδικών πλαισίων.

  • Ρελέ: Τα έξυπνα ρελέ μπορούν να συνδεθούν με δύο τρόπους, είτε απευθείας στον ηλεκτρικό πίνακα και να ελέγξουν ένα ολόκληρο ηλεκτρικό κύκλωμα, είτε να τοποθετηθούν πίσω από μία υπάρχουσα πρίζα ή διακόπτη για να διαχειριστούν το ρεύμα μία συγκεκριμένης συσκευής ή λάμπας. Μπορούν για παράδειγμα να τοποθετηθούν στο κύκλωμα του ηλεκτρικού σας πίνακα το οποίο ηλεκτροδοτεί τα φώτα περιμετρικά του σπιτιού σας και το ρελέ Ajax να ενεργοποιεί τα φώτα αυτά όταν ο συναγερμός δώσει alarm ή ακόμη και όταν είναι απλός οπλισμένος.

Τέλος, μέσω των έξυπνων ενσωματωμένων μετρητών που διαθέτουν σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κατανάλωση ρεύματος σε πραγματικό χρόνο αλλά και τη συνολική κατανάλωση από την στιγμή εγκατάστασής τους.

  • Αισθητήρας πλημμύρας: Ο έξυπνος αισθητήρας πλημμύρας σας ειδοποιεί σε περίπτωση διαρροής στον χώρο σας. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας έχει τη δυνατότητα να αλληλοεπιδρά και με τις υπόλοιπες έξυπνες συσκευές. Έτσι αν για παράδειγμα ο αισθητήρας πλημμύρας που είναι τοποθετημένος στο πλυντήριο ρούχων σας ανιχνεύσει νερό, μπορεί να στείλει εντολή στο ρελέ ή την πρίζα που τροφοδοτεί με ρεύμα το πλυντήριο να κλείσει έτσι ώστε να αποφευχθεί επιπλέον ζημιά στο πλυντήριο.
  • Ηλεκτροβάνα: Είναι μία έξυπνη και αυτόνομη συσκευή η οποιά μπορεί να λειτουργήσει είτε άμεσα μετά από υπόδειξη του αισθητήρα πλημμύρας, είτε μέσω του app από τον χρήστη αλλά και στο σενάριο που χρειαστεί και χειροκίνητα με σκοπό να προστατέψει την περιουσία σας από πλημμύρα διακόπτοντας την υδροδότηση της κεντρικής παροχής νερού.

Η ηλεκτροβάνα προσαρμόζεται σε όλους του σωλήνες με ελάχιστη επέμβαση από εξειδικευμένο συνεργείο, ενώ από τη στιγμή που λάβει εντολή να κλείσει, ανταποκρίνεται πλήρως μέσα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

 

Οι συσκευές Ajax συνδέονται ασύρματα με τον κεντρικό ελεγκτή, εξαλείφοντας την ανάγκη για καλωδιώσεις και διευκολύνοντας την εγκατάσταση.

Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν το σύστημα συναγερμού μέσω μιας έξυπνης εφαρμογής στο κινητό τους τηλέφωνο. Μπορούν να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν τον συναγερμό, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και να παρακολουθούν την κατάσταση του συστήματος.

Παρόλο που οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν πολλά πλεονεκτήματα, η επιλογή του τύπου του συναγερμού θα πρέπει να γίνει με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις συνθήκες του ενοικιαζόμενου χώρου και τη διάθεση του ιδιοκτήτη.

Αίτηση προσφοράς

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Επιλογή ωρών:

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.