ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΕΡΙΟΥ;

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΕΡΙΟΥ;

Σίγουρα έχεις ακούσει θανάτους ή ότι βρέθηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση λόγω διαρροής αερίου!

Σε πολλά απ΄ αυτά τα περιστατικά, δεν υπήρχε αίσιο τέλος… Εσύ έχεις λάβει πρόληψη γι΄ αυτό;  Πώς να προστατευτείς από την διαρροή αερίου;

Κάθε χρόνο, χιλιάδες οικογένειες αντιμετωπίζουν κινδύνους που σχετίζονται με το μονοξείδιο του άνθρακα, ένα άοσμο και αόρατο αέριο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας. Προκαλείται από την καύση καυσίμων όπως ξύλο, άνθρακας, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και βενζίνη.

Συνήθεις εστίες δηλητηρίασης αποτελούν:

  • Εστίες φωτιάς (για παράδειγμα τζάκι)
  • Σόμπες
  • Μαγκάλια
  • Ψησταριές (κάρβουνου ή αερίου)
  • Καυστήρες/ γεννήτριες

Επιπλέον, βασικά μέτρα που μπορούν να ληφθούν για την προστασία από πιθανές διαρροές φυσικού αερίου είναι:

  1. Εγκατάσταση ανιχνευτή CO: Ο ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα (CO) μπορεί να ανιχνεύσει πιθανές διαρροές φυσικού αερίου και να προειδοποιήσει έγκαιρα.
  2. Επιθεώρηση συστημάτων: Επισκευάστε και συντηρήστε τα συστήματα φυσικού αερίου από εγκεκριμένους επαγγελματίες τακτικά για να διασφαλίσετε την ασφάλεια τους.
  3. Καλός αερισμός: Βεβαιωθείτε ότι οι χώροι που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο έχουν καλό αερισμό για να απομακρύνεται το αέριο σε περίπτωση διαρροής.
  4. Χρήση επαγγελματικών ελέγχων: Κατά την εγκατάσταση ή τη συντήρηση συστημάτων φυσικού αερίου, χρησιμοποιήστε πάντα επαγγελματίες τεχνικούς που έχουν εμπειρία σε αυτό τον τομέα.
  5. Εκπαίδευση: Εκπαιδεύστε τα μέλη της οικογένειάς σας για τους κινδύνους του φυσικού αερίου και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε περίπτωση διαρροής.

Οι ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας κατά του CO στο σπίτι και σε επαγγελματικούς χώρους. Αυτές οι συσκευές λειτουργούν ως φύλακες, ανιχνεύοντας τα επικίνδυνα επίπεδα CO στον αέρα και ειδοποιώντας έγκαιρα τους κατοίκους ή τους εργαζόμενους σε περίπτωση κινδύνου.

Εμείς σας προτείνουμε το FireProtect 2.  Ο αισθητήρας μονοξειδίου του άνθρακα ειδοποιεί πριν το επίπεδο συγκέντρωσης γίνει απειλητικό και ειδοποιεί για κίνδυνο με ενσωματωμένη ισχυρή σειρήνα και κρίσιμες ειδοποιήσεις από εφαρμογές Ajax. Το FireProtect 2 προειδοποιεί για μια επικίνδυνη συγκέντρωση CO στο επίπεδο των 50 ppm πριν ακόμη εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια δηλητηρίασης. Ένας ενσωματωμένος χημικός αισθητήρας ανταποκρίνεται σε χαμηλές συγκεντρώσεις και μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια το επίπεδο CO κατ ‘ευθείαν έως και 10 χρόνια.

Με Εγγύηση – Αντικατάσταση και επισκευή εντός 24 μηνών από την ημερομηνία πώλησης!

Με τον ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα, τον πιστό φύλακα του χώρου σας, απολαύστε την ηρεμία του να γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι σας προστατεύονται από τους αόρατους κινδύνους του CO.

Μάθετε περισσότερα για τα συστήματα συναγερμού που σας  προτείνουμε ΕΔΩ

 

Είμαστε την διάθεση σας, για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να διατηρήσουμε την ασφάλεια σας!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω:

email στο: sales@adsecurity.gr

ή τηλεφωνικά στο: 22210 40825

 

 

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.