ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ!

Η ασφάλεια των φοιτητών στο σπίτι είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη!

Η ανεξάρτητη ζωή τους μπορεί να φέρει προκλήσεις όσον αφορά την ασφάλεια. Εφοδιάζουμε τους φοιτητές με τα κατάλληλα εργαλεία και πληροφορίες για να διασφαλίσουν ότι το περιβάλλον τους είναι ασφαλές και προστατευμένο. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε μερικές συμβουλές και μέτρα που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ασφάλειας των φοιτητών κατά τη διάρκεια της φοιτητικής τους ζωής.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για την αύξηση της ασφάλειάς τους:

  1. Κλειδώστε την πόρτα και τα παράθυρα: Βεβαιωθείτε ότι κλειδώνετε πάντα την πόρτα και τα παράθυρα του σπιτιού σας.
  2. Κλειδαριά στις πόρτες
  3. Φώτα και αισθητήρες κίνησης: Εγκαταστήστε φώτα με αισθητήρες κίνησης στην είσοδο και σε άλλα σημεία για να αποτρέψετε τυχόν παράνομες δραστηριότητες.
  4. Σύστημα συναγερμού

Στην A.D.SECURITY σας προτείνουμε, το ασύρματο σύστημα συναγερμού AJAX!

Οι ασύρματοι συναγερμοί, αποτελούν ελκυστική επιλογή για ενοικιαζόμενους χώρους και διακρίνονται για: 

Ευκολία εγκατάστασης: Οι ασύρματοι συναγερμοί δεν απαιτούν καλωδίωση, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά και να αλλοιώσει την όψη του ενοικιαζόμενου χώρο. Αυτό καθιστά την εγκατάστασή τους πολύ πιο γρήγορη και οικονομική καθώς αποφεύγονται πρόσθετα έξοδα όπως πλαστικά κανάλια – σωλήνες, σιλικόνη κ.α

Ευελιξία: Οι ασύρματοι συναγερμοί είναι ευέλικτοι και μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες του ενοικιαζόμενου χώρου.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν μετακομίζετε από έναν χώρο σε έναν άλλον.

Ασφάλεια επί τόπου: Οι ασύρματοι συναγερμοί λειτουργούν με μπαταρίες. Επιπλέον, σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, συνεχίζουν να λειτουργούν απρόσκοπτα ενώ ειδοποιήστε για τη στάθμη μπαταρίας της κάθε συσκευής ξεχωριστά.

Επεκτασιμότητα: Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε περισσότερους αισθητήρες και συσκευές αυτοματισμού στον ασύρματο συναγερμό.

Εύκολος έλεγχος: Οι περισσότεροι ασύρματοι συναγερμοί διατίθενται με smartphone εφαρμογές. Έτσι, επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν το σύστημα από απόσταση, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και να παρακολουθούν την κατάσταση του συστήματος ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε αντίθεση με τους περισσότερους ενσύρματος συναγερμούς.

Οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν πολλά πλεονεκτήματα! Η επιλογή του τύπου του συναγερμού θα πρέπει να γίνει:

  • με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες
  • και τις συνθήκες του ενοικιαζόμενου χώρου και τη διάθεση του ιδιοκτήτη.

 

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

 

Ας φροντίσουμε μαζί για την ασφάλεια του παιδιού σου!!

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. View more
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.