Τι είναι η υπηρεσία περιπολιών;

Τι είναι η υπηρεσία περιπολιών;

Τι είναι η υπηρεσία περιπολιών; 

Η υπηρεσία περιπολιών, αναφέρεται στην πράξη παρακολούθησης και παρατήρησης μιας περιοχής ή ιδιοκτησίας. Με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας και την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή εγκληματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, οι περιπολίες ασφαλείας διεξάγονται από προσωπικό ασφαλείας. Οι οποίοι πάντα, είναι ένστολοι και πιστοποιημένοι με την άδεια προσωπικού ασφαλείας. Το προσωπικό ασφαλείας είναι υπεύθυνο για την προστασία μιας συγκεκριμένης περιοχής ή ιδιοκτησίας.

Οι τρόποι που διεξάγονται οι περιπολίες είναι:
  •  με τα πόδια,
  • με όχημα
  • ή με άλλα μέσα ανάλογα με το μέγεθος και τη διάταξη της περιοχής που παρακολουθείται.

Κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας ασφαλείας, μπορούν να επιθεωρήσουν σημεία πρόσβασης, να ελέγξουν για σημάδια εισβολής ή βανδαλισμού και να ανταποκριθούν σε τυχόν περιστατικά ή έκτακτες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

Ποιός είναι ο ρόλος των περιπολιών;

Οι περιπολίες ασφαλείας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ασφάλειας μιας ιδιοκτησίας ή περιοχής. Βοηθούν στην αποτροπή της εγκληματικής δραστηριότητας,  διατηρώντας μια ορατή παρουσία ασφαλείας. Ανταποκρίνονται γρήγορα σε ενδεχόμενες απειλές ή περιστατικά. Επιπλέον, οι περιπολίες ασφαλείας βοηθούν στον εντοπισμό πιθανών τρωτών σημείων ασφαλείας και έτσι κάνουν συστάσεις για τη βελτίωση των μέτρων ασφαλείας.

Ποιός είναι ο στόχος της περιπολίας;

Επομένως, ο στόχος μιας περιπολίας είναι να αποτρέψει την εγκληματική δραστηριότητα. Να εντοπίσει πιθανές απειλές και να ανταποκριθεί γρήγορα σε τυχόν περιστατικά που μπορεί να συμβούν.

Συνεπώς, για να επιτευχθούν αποτελεσματικές περιπολίες ασφαλείας απαιτούνται:
  • κατάλληλο σχεδιασμό,
  • επικοινωνία
  • και εκπαίδευση

Έτσι, οι φύλακες προσωπικού ασφαλείας έχουν επίγνωση των πιθανών κινδύνων και απειλών. Διότι, είναι σε θέση και ανταποκρίνονται γρήγορα και κατάλληλα σε τυχόν περιστατικά που μπορεί να συμβούν. Επίσης, η τακτική αξιολόγηση των διαδικασιών περιπολίας μπορεί  να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι οι περιπολίες ασφαλείας διεξάγονται αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Η A.D.Security διαθέτει νέα περιπολικά οχήματα εξοπλισμένα με:

  • περιστρεφόμενους φάρους,
  • σειρήνες,
  • προβολείς
  • και διακριτικά σήματα της εταιρείας.

Το προσωπικό ασφαλείας που πραγματοποιεί την υπηρεσία είναι ένστολο και πιστοποιημένο με την άδεια προσωπικού ασφαλείας.

Η A.D. Security πραγματοποιεί περιπολίες με σκοπό να προστατέψει εσάς και τις περιουσίες σας, αποτρέποντας την παραβίαση του φυλασσόμενου χώρου. Ο χώρος που διαθέτει σύστημα συναγερμού, το οποίο συνδέεται με τα υπηρεσιακά τηλέφωνα για άμεση επέμβαση, χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις αιφνίδιων προβλημάτων υγείας, όπου δεν απαιτείται η μετακίνηση του ασθενούς με ασθενοφόρο όχημα ή άλλων εκτάκτων αναγκών.

Η εταιρεία A.D. SECURITY χρησιμοποιεί τεχνικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, έτσι, σε κάθε χώρο φύλαξης, τοποθετείται κάρτα με ξεχωριστό κωδικό. Συνεπώς, το προσωπικό ασφαλείας καταγράφει την ακριβή ώρα και ημερομηνία περιπολίας, για όσες φορές και αν πραγματοποιεί έλεγχο μέσω της εφαρμογής TimePatrol. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να δίνει άμεσα και με ακρίβεια αναφορές και να αποστέλλει συμβάντα και φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ:

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.