Ποιά κάμερα είναι η κατάλληλη για εσάς;

Ποιά κάμερα είναι κατάλληλη για εσάς;

Μαζί θα δούμε τα χαρακτηριστικά αλλά και κάποιες από τις λύσεις που μπορείτε να επιλέξετε, για να δείτε ποια κάμερα είναι η κατάλληλη για εσάς;

  • Διαθέσιμες τεχνολογίες σχετικά με την αποτύπωση βίντεο στο σκοτάδι:

  1. Η τεχνολογία IR LED, της DAHUA: χρησιμοποιεί υπέρυθρα LED για την αποτύπωση εικόνων με τυπική ευκρίνεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  2. Η τεχνολογία STARLIGHT της DAHUA: χρησιμοποιεί ειδικούς φακούς, αισθητήρες και αλγορίθμους επεξεργασίας εικόνας. Έτσι ακόμα και όταν ο φωτισμός στο χώρο δεν είναι επαρκής,  αναπαράγει ποιοτικό βίντεο ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
  3. Η τεχνολογία FULL COLOR της DAHUA: χρησιμοποιεί ένα σύνολο φακών, αισθητήρων και φίλτρων. Μ΄ αυτό το τρόπο αναπαράγει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όταν οι παραπάνω ενέργειες δεν είναι αρκετές οι κάμερες ενεργοποιούν τα ενσωματωμένα LED φώτα καθώς και αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης (AI) έτσι ώστε πάντα να είναι σε θέση να σας παρέχουν ποιοτικές και έγχρωμες εικόνες ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
  • Ανάλυση Καμερών:

  1. Standard Definition (SD): Η πιο χαμηλή ανάλυση, με τυπικές διαστάσεις 720 x 576 pixels. Η εικόνα που παράγεται είναι σχετικά χαμηλής ποιότητας και λεπτομέρειας, ενώ πλέον δε συναντάται σε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό.
  2. High Definition (HD): Με διαστάσεις 1280 x 720 pixels, προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας από το SD, αλλά ακόμη περιορισμένη λεπτομέρεια.
  3. Full HD (FHD): Η ανάλυση FHD έχει διαστάσεις 1920 x 1080 pixels, παρέχοντας υψηλή ποιότητα εικόνας και αποτελεί την τυπική για τα σημερινά δεδομένα ανάλυση ενός σύχρονου συστήματος καμερών ασφαλείας.
  4. Quad HD (QHD): Η ανάλυση QHD έχει διαστάσεις 2560 x 1440 pixels, ενώ θεωρείτε ο αντικαταστάτης των τυπικών πλέον Full HD καμερών τα τελευταία χρόνια. Με το πέρας του χρόνου οι κάμερες που διαθέτουν την συγκεκριμένη ανάλυση γίνονται όλο και πιο προσιτές στον τελικό καταναλωτή.
  5. 4K: Η ανάλυση 4K έχει διαστάσεις 3.840 x 2.560 pixels. Είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD και παρέχει απίστευτα λεπτομερείς εικόνες, διευκολύνοντας τον εντοπισμό αντικειμένων, προσώπων και πινακίδων κυκλοφορίας ακόμα και όταν γίνεται μεγέθυνση.

Ποιά κάμερα είναι η κατάλληλη για εσάς;

Η απάντηση σας, βρίσκεται εδώ!

Αν θέλετε να λάβετε άμεσα την δική σας προσφορά πατήστε ΕΔΩ:

 

 

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.