Να βάλω σύστημα συναγερμού; Η A.D.Security σας προτείνει!

Να βάλω σύστημα συναγερμού; Η A.D.SECURITY σας προτείνει!

 

ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ;

Η A.D.Security σας προτείνει!

Αναρωτιέστε αν θα πρέπει να βάλετε σύστημα συναγερμού στο σπίτι ή την επιχείρηση σας;

Παρακάτω αναγράφονται μερικοί από τους λόγους για τους οποίους θα ήταν σημαντικό να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού!

Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να σας προστατεύσει από πιθανούς κινδύνους και να παρέχει αίσθηση ασφάλειας στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Η παρουσία ενός συστήματος ασφαλείας μπορεί να αποτρέψει πιθανούς διαρρήκτες και εισβολείς από το να στοχοποιήσουν την ιδιοκτησία σας.

Πολλοί διαρρήκτες αποφεύγουν σπίτια ή επιχειρήσεις με ορατά συστήματα ασφαλείας, καθώς γνωρίζουν ότι οι πιθανότητές τους να συλληφθούν είναι πολύ μεγαλύτερες.

Ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να ειδοποιήσει εσάς, τις αρχές ή την εταιρεία security σε περίπτωση διάρρηξης, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της υλικής ζημιάς και στην αποφυγή κλοπής. Καθώς, τα συστήματα συναγερμού μπορούν να αποτρέψουν τις ληστείες και την κλοπή του περιεχομένου της επιχείρησής σας ή του σπιτιού σας.

Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να σας προειδοποιήσει στην περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να εισβάλει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, προκαλώντας την άμεση επέμβαση της αστυνομίας ή της εταιρείας security που έχετε επιλέξει!

Ορισμένα συστήματα συναγερμού μπορούν να εντοπίσουν την ύπαρξη καπνού ή φωτιάς και να προειδοποιήσουν τους κατοίκους ή τους εργαζόμενους της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η επέκταση της φωτιάς.

Γνωρίζοντας ότι η ιδιοκτησία σας παρακολουθείται μπορεί να σας προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας και ψυχικής ηρεμίας, ειδικά εάν λείπετε από το σπίτι ή έχετε πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία που θέλετε να προστατέψετε.

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν χαμηλότερες τιμές για κατοικίες και επιχειρήσεις με συστήματα ασφαλείας, καθώς θεωρούνται λιγότερο επικίνδυνα και λιγότερο πιθανό να υποστούν ζημιές λόγω κλοπής ή υλικών ζημιών.

Συνολικά, η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του εγκλήματος, στην προστασία της περιουσίας σας και να σας προσφέρει μεγαλύτερη ηρεμία, καθιστώντας το μια αξιόλογη επένδυση για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Η A.D.SECURITY, σας προτείνει το σύστημα συναγερμού της «DSC»

Η «DSC», είναι:

  • Νο1 κατασκευαστής συστημάτων συναγερμού παγκοσμίως, με συνεχή παραγωγή νέων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας & υπεροχής!
  • Πλήρως επεκτάσιμα και αναβαθμίσιμα, για να σας παρέχει την ιδανικότερη λύση για εσάς ξεχωριστά. Κάνοντας την να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό!
  • Πληροί όλες τις προδιαγραφές που απαιτεί η Ευρωπαϊκή αγορά!!

Σας παρέχουμε:

  • Δωρεάν γραπτή και εμπεριστατωμένη μελέτη συστημάτων ασφαλείας για το χώρο σας.
  • Συνεχής τεχνική υποστήριξη « technical Support 365 A.D.Security»
  • Δωρεάν εκμάθηση και εκπαίδευση του συστήματος ασφαλείας που θα επιλέξετε.
  • Εγγύηση 2 ετών!!

Η DSC, ανταποκρίνεται σε όλα τα είδη των συστημάτων συναγερμού:

  • Ενσύρματα
  • Ασύρματα
  • Υβριδικά

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας,

για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε!!

 

Και μην ξεχνάτε πως μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να λάβετε εύκολα και γρήγορα την προσφορά σας, επισυνάπτοντας τα σχέδια του χώρου σας!

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ:

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.