Να συνεργαστώ με εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας;

Υπηρεσία περιπολιών

 

Σκέφτεσαι να βάλεις την υπηρεσία περιπολιών ασφαλείας στο σπίτι ή στο κατάστημα σου;

Είναι σημαντικό να έχετε ασφάλεια στο σπίτι σας για την προστασία της οικογένειας σας και των προσωπικών σας αγαθών. Εξασφάλισε την με την υπηρεσία περιπολιών! 

Η καλή ασφάλεια στο σπίτι αποτρέπει την είσοδο κακόβουλων επισκεπτών δίνει στους κατοίκους του σπιτιού μια αίσθηση  ασφάλειας!!

 

 

  • Ποιά εταιρεία είναι όμως είναι η κατάλληλη για να σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι; Ας δούμε τι πρέπει να προσέξεις για την επιλογή σου!

1.Βεβαιώσου για την αξιοπιστία της εταιρείας που σου παρέχει την υπηρεσία.

2.Βασική προϋπόθεση είναι η εταιρεία να κατέχει την άδεια λειτουργίας από την αστυνομία!

3.Να είναι πιστοποιημένη με ISO ποιότητας.

4.Να βεβαιωθείς ότι το προσωπικό ασφαλείας που πραγματοποιεί την υπηρεσία είναι πιστοποιημένο με την άδεια προσωπικού ασφαλείας. Η πιστοποίηση σε βεβαιώνει ότι στο προσωπικό ασφαλείας έχει ελεγχθεί το ποινικό του μητρώο.  Μην ξεχνάς ότι θα ελέγχει το προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο!

5.Να είσαι σίγουρος ότι ο έλεγχος πραγματοποιείται! Φρόντισε ώστε η εταιρεία που θα εμπιστευτείς, να χρησιμοποιεί εφαρμογές που θα πιστοποιεί ότι όντως έχει πραγματοποιήσει τον έλεγχο της. Άλλα και εσύ ο ίδιος θα μπορείς να το πιστοποιήσεις όποτε επιθυμείς!!  

6.Έλεγξε την άμεση ανταπόκριση που θα έχεις σε περίπτωση συμβάντος ή ενεργοποίησης του συναγερμού σου! Γι΄ αυτό βεβαιώσου για την χιλιομετρική ακτίνα που πραγματοποιεί ελέγχους η εταιρεία καθώς και για τον αριθμό των υπηρεσιακών αυτοκινήτων που χρησιμοποιεί!

  • Πώς να την επιλέξεις;

  1. Με αναζήτηση σε τοπικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφάλειας: Αναζήτησε στο διαδίκτυο ή σε καταλόγους εταιρειών για τοπικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στην περιοχή σας.
  2. Σύγκρινε τις επιλογές: Εξετάστε τα διάφορα προγράμματα παροχής υπηρεσιών ασφάλειας που προσφέρουν οι εταιρείες και σύγκρινε τα χαρακτηριστικά, τις τιμές και τους όρους κάθε εταιρείας.
  3. Κατάληξε σε μερικές εταιρείες που σου φαίνονται καλές. Επισκέψου τις ιστοσελίδες τους για να δείς τα προγράμματα ασφάλισης που προσφέρουν, τις τιμές και τις κριτικές πελατών.
  4. Επικοινώνησε με την εταιρεία: Επικοινώνησε με την εταιρεία που σε ενδιαφέρει για να συζητήσεις τις επιλογές ασφάλισης που προσφέρουν. Ρώτησε για τις διαθέσιμες επιλογές, τους όρους, τις τιμές και τις πολιτικές της εταιρείας.
  5. Λάβε απόφαση: Αξιολόγησε όλες τις πληροφορίες που συγκέντρωσες και αποφάσισε ποια εταιρεία ασφάλειας θα επιλέξεις!

Η A.D.SECURITY, κατανοεί του δύσκολους καιρούς που διανύουμε και κρατά σε προσιτές τιμές τις υπηρεσίες της διατηρώντας όμως ΠΑΝΤΑ την αξιοπιστία των υπηρεσιών της!

Η απόδειξη μας, είναι η μακροχρόνιες συνεργασίες μας!

ΘΕΣΤΕ ΨΗΛΑ  ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ!!

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες, θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε! 

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Υπηρεσία περιπολιών πατήστε ΕΔΩ

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.