ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΥΛΗΣ

Στατικές φυλάξεις – Υπηρεσίες πύλης

Η φύλαξη πραγματοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους τραπεζών, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, οικιών, καταστημάτων, εργοστασίων και λοιπών χώρων, από ένστολα άτομα προσωπικού ασφαλείας ανά βάρδια τα οποία θα πληρούν όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα τηρούν τα βιβλία και τις εντολές της εταιρείας σύμφωνα με τις εισηγήσεις του οργανισμού πιστοποίησης: EQA HELLAS κατά EN ISO 9001:2008.

Το προσωπικό επιτηρεί τους χώρους που του υποδείχθηκαν επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων του φροντίζοντας για την πρόληψη και αποτροπή κάθε πιθανού κινδύνου κατά προσώπων και πάσης κατηγορίας κινητής και ακίνητης περιουσίας του φυλασσόμενου χώρου.

Οι φύλακες της A.D. Security είναι σε θέση να αναλάβουν και να φέρουν εις πέρας το δύσκολο και ευαίσθητο έργο της πύλης με καταγραφές εισερχομένων – εξερχομένων ατόμων και οχημάτων, ελέγχους, ταυτοποίηση στοιχείων και τήρηση παραστατικών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φυλακίου. Για τις παραπάνω υπηρεσίες παραχωρείται και υπηρεσιακό όχημα για καλύτερο έλεγχο των εγκαταστάσεων καθώς και σύστημα ελέγχου των περιπολιών που πραγματοποιούν οι στατικοί φύλακες καταγράφοντας την ακριβή ώρα και ημερομηνία περιπολίας, όσες φορές και αν πραγματοποιήσει έλεγχο.

Έχοντας την δυνατότητα να δίνει άμεσα και με ακρίβεια αναφορές και αποστολή συμβάντων και φωτογραφιών σε πραγματικό χρόνο. Λειτουργούμε εντός ενός πλαισίου ασφαλείας που θα επιτρέπει σε όλους να εργάζονται γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή κάποιος είναι δίπλα τους και τους προστατεύει από πιθανούς κινδύνους. Αυτός είναι ο ρόλος που καλούμαστε να αναλάβουμε.

Οι πελάτες που εισέρχονται στον χώρο σας, ο οποίος φυλάσσεται από εξειδικευμένους φύλακες μα άρτια και προσεγμένη εμφάνιση, εισπράττουν επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Χαρακτηριστικά που αμέσως κομίζονται στο πρόσωπο της επιχείρησης σας, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον. Γεγονός που επίσης αποδίδει προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση σας.

Αίτηση προσφοράς

Επιλογή ωρών:

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.