ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ – 24ΩΡΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Περιπολίες φύλαξης – 24ωρης Άμεσης επέμβασης (Κινητό κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων)
Η A.D.Security διαθέτει νέα περιπολικά οχήματα εξοπλισμένα με περιστρεφόμενους φάρους, σειρήνες, προβολείς και διακριτικά σήματα της εταιρείας. Το προσωπικό ασφαλείας που πραγματοποιεί την υπηρεσία είναι ένστολο και πιστοποιημένο με την άδεια προσωπικού ασφαλείας.
  • Εγκαταστάσεις εταιρειών.
  • Ξενοδοχειακές μονάδες.
  • Βιομηχανικές – εργοστασιακές εγκαταστάσεις.
  • Καταστήματα-γραφεία.
  • Οικίες(μόνιμες κατοικίες, εξοχικές κατοικίες, φύλαξη γειτονιάς).

Η A.D.Security θέλοντας να προστατέψει εσάς και τις περιουσίες σας πραγματοποιεί περιπολίες με σκοπό να αποτρέψει την παραβίαση του φυλασσόμενου χώρου. Αν ο χώρος σας διαθέτει σύστημα συναγερμού, συνδέεται με τα υπηρεσιακά τηλέφωνα και πραγματοποιείται η Άμεση Επέμβαση. Η άμεση επέμβαση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις αιφνίδιων προβλημάτων υγείας που δεν απαιτείται η μετακίνηση του ασθενούς με ασθενοφόρο όχημα ή άλλων εκτάκτων αναγκών.

  • Η Α.D.SECURITY χρησιμοποιεί τεχνικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας. Σε κάθε εγκατάσταση τοποθετείται κάρτα με ξεχωριστό κωδικό για το κάθε χώρο φύλαξης. Μέσω της εφαρμογής TimePatrol, το προσωπικό ασφαλείας καταγράφει την ακριβή ώρα και ημερομηνία περιπολίας, όσες φορές και αν πραγματοποιήσει έλεγχο. Ακόμη, έχει την δυνατότητα να δίνει άμεσα και με ακρίβεια αναφορές και αποστολή συμβάντων και φωτογραφιών σε πραγματικό χρόνο. ( *video time patrol).
  • Επιπλέον, τα οχήματα παρακολουθούνται μέσω συστήματος GPS.
  • Για κάθε περιστατικό γίνεται καταγραφή στα βιβλία συμβάντων.
  • Από τις 22:00-06:00, παρέχεται η υπηρεσία των περιπολιών και της άμεσης επέμβασης.
  • Κατά την διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας, παρέχεται η υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης (απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει σύστημα συναγερμού).

Οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού ανεξαρτήτου εταιρείας μπορεί να συνδεθεί με την υπηρεσία των Περιπολιών – Άμεσης Επέμβασης. Ωστόσο, αν η εκάστοτε εγκατάσταση δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού, η εταιρεία A.D.SECURITY αναλαμβάνει τη μελέτη του χώρου σας Δωρεάν & το σχεδιασμό ασφαλείας για τη θωράκιση και προστασία του χώρου σας παρέχοντας πλήρη γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις για την ασφάλεια σας έναντι κάθε είδους κλοπή.

Σε περίπτωση που απουσιάζετε ή χρήζει εκτάκτως η υπηρεσία των Περιπολιών-Άμεσης Επέμβασης, η υπηρεσία παρέχεται για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται απαραίτητη

Αίτηση προσφοράς

Επιλογή ωρών:

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.