ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΤΟΜΩΝ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ & ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Έλεγχος ατόμων & επιτήρησης σε αθλητικές διοργανώσεις & εκθεσιακούς χώρους

Η A.D.Security με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της, αναλαμβάνει την κάλυψη αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων με κατάλληλα εξοπλισμένο ανά περίπτωση προσωπικό ασφαλείας το οποίο βρίσκεται σε διαρκή δυναμική σχέση με τις ανάγκες σας, ανταποκρινόμενο σε μεταβολές του περιεχομένου των δραστηριοτήτων, των εφαρμοζόμενων μεθόδων ή του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού.

Τι παρέχει η παρουσία του προσωπικού ασφαλείας κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης;

  • Το προσωπικό ασφαλείας της A.D.Security, από την εμπειρία που διαθέτει, είναι έτοιμο να λάβει όλα τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή οποιουδήποτε δυσάρεστου συμβάντος.
  • Σε περίπτωση που υπάρχει έκδοση εισιτηρίων, η παρουσία του ένστολου προσωπικού ασφαλείας αποτρέπει την οποιαδήποτε ανεπιθύμητη εισβολή στον χώρο ή την παραβίαση του ταμείου.
  • Αν παραστεί ανάγκη είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για τη σωστή διαχείριση του πλήθους και για την απομάκρυνση του από χώρο της εκδήλωσης, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.
  • Στο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, αποτρέπει τυχόν παραβίαση των οχημάτων καθώς αναλαμβάνει τη χωροθέτηση των αυτοκινήτων.
  • Η ευπρεπής και η ένστολη παρουσία του, προσδίδει κύρος και ασφάλεια στους προσαχθέντες στην εκδήλωση σας.
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του ADSecurity.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα
Αποδοχή
Άρνηση

Newsletter

Με κάθε νέα εγγραφή παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε νέο σύστημα.